Jó lett volna, ha előre tudom - energiatudatos startupoké a jövő

Jó lett volna, ha előre tudom - energiatudatos startupoké a jövő
A környezet- és energiatudatosság kompetitív előnyt jelent a piacon. Miért hagynád meg ezt az előny másoknak? Vagy ezen a téren is továbbfejlődnél? Kis odafigyeléssel és jó tervezéssel Te magad is felépítheted az energiatudatos startupodat és miként válhat ez piaci előnnyé anélkül, hogy fölös energiát vonna el a lényegről, az üzletfejlesztésről. Ismerd meg, milyen szempontokra figyelj oda, még a hirtelen növekedési fázis előtt. A rövid kurzus kifejezetten a startupok működési környezetével foglalkozik, illetve azzal, hogy válhat az energiatudatosság a vállalkozás hétköznapi élete részévé.

A START2ACT Projekt eseménye a Startup Safary Budapest 2018 OFFICE AND HR útvonalán található, a többi útvonalat és programot keresd a https://budapest.startupsafary.com/ oldalon.

▧ Mi az a Startup Safary? ▧
Berlinből 2012-ben indult kezdeményezés, melynek célja a startup világ megismertetése a szélesebb közönséggel illetve a piaci szereplők közötti kapcsolatok bővítése. A cégek egy, vagy két napra kinyitják kapuikat az érdeklődők előtt, és programokat szerveznek szakmabelieknek, potenciális befektetőknek, álláskeresőknek, pályaválasztás előtt állóknak. A Startup Safary-t eddig Európa több mint tíz városában rendezték meg Párizstól Athénig. Budapesten tavaly előtt tartották az első ilyen eseményt közel 3 ezer résztvevővel.
➡ DÁTUM – 2018. Április 19-20.
➡ JEGYEK – https://budapest.startupsafary.com/

➡ HOGYAN MŰKÖDIK?
Betekintést nyerhetsz a résztvevő startupok hétköznapjaiba, beszélgethetsz a csapatukkal – első kézből tapasztalhatod meg, hogy milyen egy ilyen helyen dolgozni – sőt, akár még az új állásajánlatoddal is hazamehetsz.
Fejlődhetsz, tudást szerezhetsz olyan emberektől, cégektől, akik kiemelkedő szakmai tudásukat osztják meg veled egyes eseményeik során.
Tip of the day
Does your hot water tank have a timer on it? A hot water tank can be equivalent to constantly boiling 10 kettles, and without a timer this will happen all day, all night, all year!

Was it useful?