Csatlakozz a START2ACT projektünk záró eseményéhez az Európai Fenntarthatósági Héten

Csatlakozz a START2ACT projektünk záró eseményéhez az Európai Fenntarthatósági Héten

A START2ACT szekciója az ESMIG és az ENABLE.EU-val közösen szervezésben jó gyakorlatokat és eszközöket mutat be az innovatív fogyasztói motivációkra, az elkötelezettségre és a tanulási mintákra, megkérdőjelezve a meglévő gondolkodást olyan valós példákkal, amelyek segíthetnek a döntéshozóknak a nagyratörő energiahatékonysági célok elérésében.

 

A START2ACT partnerek által vezetett szekció két részből áll:

 

  1. Tanulás – jó gyakorlatok és eszközök. Ennek keretében Ömer Ceylan - COO, Geonardo Kft. -bemutatja projektünket és eredményeit.

 

  1. Panel beszélgetés, többek között a START2ACT fogyasztói magatartás szakértőjének - Roxane van Giesen - bevonásával, a CentERdata-tól.

 

A beszélgetések során a legjobb gyakorlatok és eszközök lesznek bemutatva, és ezek működése a gyakorlatban.

 

Az EUSEW Európa legnagyobb megújuló energiaforrásokkal és ezek hatékony felhasználásával foglalkozó konferencia. Az Európai Bizottság és az energetika témájában érdekelt szervezetek által szervezett szekciók a fenntartható energiaügyekre összpontosítanak, megvitatva az új politikai fejleményeket, a jó gyakorlatokat és a fenntartható energia ötleteket. A rendezvény lehetőséget nyújt az energiahatékonyságot és a megújuló energiákat előmozdító szervezetekkel való találkozásra, bemutatja a sikeres irányelveket és ösztönöz az innovációra az EU energia- és éghajlati célok elérése érdekében.

 

Ha szeretnéd tudni, hogyan támogatja a START2ACT projektünk a fiatal kkv-kat és az induló vállalkozásokat a mentor programjaival és képzési tevékenységeivel, illetve ha érdekel hogyan spórolj energiát irodai környezetben, csökkentve ezzel a költségeket, kilenc európai országban, akkor csatlakozz 2019. június 20-án, 09:00-10:30 között, Brüsszelben megrendezésre kerülő szekciónkhoz – program. A regisztráció itt érhető el.

 

A legfrissebb információkért kövesd a közösségi média oldalainkat!

 

Facebook, Facebook (Hu) - Twitter - LinkedIn

Tip of the day
Does your hot water tank have a timer on it? A hot water tank can be equivalent to constantly boiling 10 kettles, and without a timer this will happen all day, all night, all year!

Was it useful?