Vállalkozások társadalmi felelőssége erőforrás- és energiahatékonyság terén

Vállalkozások társadalmi felelőssége erőforrás- és energiahatékonyság terén

A START2ACT is bemutatkozik a 2019. április 2-án megrendezésre kerülő SMART konferencián.

Az évente 1000 látogatót megmozgató SMART konferencián idén jelen lesz minden olyan cég, startup, tehetség és szakértő, akinek van vagy lesz köze az innovációhoz. Inspiratív kapcsolódási pontok felfedezése, pezsgő asszociációk és őszinte vallomások adnak lendületet a résztvevőknek.

A társadalmi jólét nagy része attól függ, hogy milyen módon készülnek a mindennapi termékek és szolgáltatások – Fenntarthatóak az anyagok társadalmi és környezeti szempontból? A vállalatok tiszteletben tartják, védik a természetet és a környezetet? A jelenlegi viselkedésünk határozza meg az emberiség jövőjét. Különösen nagy befolyása és felelőssége van a startupoknak, illetve a fiatal vállalkozásoknak, hogy gazdaságunkat az erőforrás- és energiahatékonyság felé vezessék – minden iparágban.

Csatlakozz ehhez az alkalomhoz, és tudd meg, hogy milyen lépések vezetnek a fiatal vállalkozások erőforrás- és energiahatékonyságához! Ezek a lépések már rövid távon is piaci előnyhöz juttatják a vállalkozásokat, de hatásuk hosszú távon látszik igazán, amikor a vállalkozás nagyra nő.

Tip of the day
Does your hot water tank have a timer on it? A hot water tank can be equivalent to constantly boiling 10 kettles, and without a timer this will happen all day, all night, all year!

Was it useful?